FreeHookup Dating Community
Why do the nice guy are dumped?
Moderator: Anne
25 posts 1, 2, 3
Re: Why do the nice guy are dumped?
Valentin wrote:da, pentru ca in general marea majoritate a baietilor nu vor decat o singura partenera stablia si care sa fie alturi de ei, ...
ce sens ar avea sa lupte , daca nu pentru spiritul lor, pentru esenta vietii, iubirea? pentru ce sa se autotradeze?
nu, ei nu au cum sa faca asta, ...
ei sunt in stare sa trabata timpurile avand in suflet numai o singura iubire, ...
HAHAHA....frumos text...daca ai si simti asa.......hai ca da bine la profil

-
angi - Posts: 2
...nu vreau sa iau apararea nimanui dar sa stii ca exista barbati care nu merita bagati in aceeasi oala cu ceilalti!..sunt greu de gasit deoarece majorotatea sunt insurati deja iar cei care au fost muscati de git deja de femei care nu-i meritau, sunt atit de precauti incit sunt si mai greu de gasit!..
..eu am patit-o deja, dupa 16 ani in care am considerat-o sufletul pereche a fugit in italia si m-a parasit fara ca macar sa se uite inapoi!..nici macar nu am injurat-o vreodata!..
..on topic!..nu exista o explicatie la intrebarea topicului!..exista faptele care destrama orice teorie!
..eu am patit-o deja, dupa 16 ani in care am considerat-o sufletul pereche a fugit in italia si m-a parasit fara ca macar sa se uite inapoi!..nici macar nu am injurat-o vreodata!..
..on topic!..nu exista o explicatie la intrebarea topicului!..exista faptele care destrama orice teorie!
-
florian - Posts: 7
mira wrote:dumnezeule mare, unde e barbatul ala, ca, pe bune acum il iau acasa la minepentru ca eu nu am intalnit niciunul ca sa isi doreasca cu adevarat o relatie stabila. declarativ, da, insa cand a fost vorba de realitate ....no ###, da uitasem de cel care isi dorea asa de mult incat nu putea sa renunte la niciuna....
cata dreptate ai.....din pacate....o zi buna!
-
angi - Posts: 2
mira wrote:dumnezeule mare, unde e barbatul ala, ca, pe bune acum il iau acasa la minepentru ca eu nu am intalnit niciunul ca sa isi doreasca cu adevarat o relatie stabila. declarativ, da, insa cand a fost vorba de realitate ....no ###, da uitasem de cel care isi dorea asa de mult incat nu putea sa renunte la niciuna....
...eu niciodata in viata mea nu mi-am dorit o altfel de relatie decit una stabila si serioasa!..niciodata nu am avut parte de asa ceva!...cea mai scurta relatie a fost de 5 ani iar cea mai lunga de 16 ani(cu fosta sotie) iar in total am avut 4 relatii si de fiecare data am fost parasit!...in continuare i-mi doresc acelasi lucru deoarece asa sunt eu, asa mi-e zodia si nu agreez relatiile de o zi sau o noapte sau aventurile de un weekend!
...deci, ma iei acasa la tine?...
-
florian - Posts: 7
So I shouldn't use the nice guy thing as headline..... damn now they tell me I always thought that would attract more because I thought most women wouldn't want a jerk.
-
gizmop - Posts: 1
25 posts • 1, 2, 3
Return to Ask a Girl